Η Εταιρία


Αφοι Χριστοδούλου ΟΕ

Παναγοπούλου & Σούλου 13

Ελλάδα

2641055807

info@avor.gr


Η  επιχείρηση ΡΑΔΙΟ ΑΒΩΡ   Δ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ξεκινησε  το 1960  με έδρα το Aγρίνιο και   με δραστηριότητες   στο χώρο των  ηχητικών εγκαταστάσεων   και ηλεκτρονικών προιόντων.
Το 1990 ιδρύθηκε η εταίρια  ΑΒΩΡ  ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΕ  και στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας μια εποικοδομητική σχέση με τους συνεργάτες της.  Η τεχνογνωσία και η πλήρης τεχνική υποστήριξη έχει οδηγήσει την εταιρεία σε ηγετική θέση στο χώρο, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.
Η πολύχρονη πείρα μας στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών αλλά και η ποικιλία των προϊόντων μας,
μπορούν να σας εγγυηθούν άριστη εξυπηρέτηση. Έχοντας πολυετή και ραγδαία ανάπτυξη η εταιρία επεκτάθηκε σε όλη την γκάμα των εξειδικευμένων ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως σε συστήματα ασφαλείας, συστήματα ήχου, ηλεκτρολογικό υλικό και διάφορα ηλεκτρονικά καταναλωτικά προϊόντα.
Η γκάμα των προϊόντων αυξήθηκε και σήμερα περιλαμβάνει περίπου 5000 κωδικούς στις κατηγορίες των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων, ήχος και εικόνα, συστήματα ασφαλείας, εργαλεία, αναλλώσιμα και περιφερειακά υπολογιστων.
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.